Paleta

Dvoriščna vrata

Zavedamo se, da so avtomatska dvoriščna vrata okras vsakega dvorišča, zato vam pri načrtovanju dvoriščnih vrat ponudimo celotno rešitev. Pomagamo vam pri samem oblikovanju in izbiri dizajna ter pri izbiri najprimernejšega motorja. Izbirate lahko med drsnim in krilnim motorjem.

Kar pa je najpomembnejše, vrata vam izdelamo povsem po vaših željah in merah. Za večje udobje pa poskrbimo s pestro paleto najrazličnejših dodatkov, ki jih je mogoče vgraditi v/na sama avtomatska dvoriščna vrata.

Povezave na strani

Krilna vrataDrsna vrata

Krilna vrata

Za avtomatizacijo dvoriščnih krilnih vrat imamo širok nabor rešitev. Izbira motorja je odvisna  predvsem od prostora in tipa krilnih dvoriščnih vrat. Naši motorji brez napora poskrbijo za odpiranje ter zapiranje krilnih vrat dimenzije do 6m in teže do 750 kg

Motorji so elegantno in tehnično dovršeni. Ob izpadu elektrike je motor s ključem  mogoče odblokirati in na roke odpreti krilna vrata. 

V ponudbi imamo tudi solarni sistem z baterijo, ki omogoča odpiranje drsnih vrat na lokacijah kjer ni elektrike ali pa za nemoteno delovanje pri izpadu elektrike.

Drsna vrata

Za avtomatizacijo dvoriščnih  drsnih vrat imamo v ponudbi več  različic drsnih motorjev. Izbira primernega motorja je odvisna od teže drsnih vrat in hitrosti odpiranja. 

Motor je elegantno in tehnično dovršen, z litim  aluminijastim podstavkom in ohišjem iz ABS plastike. Posebna UV-odporna barva pa omogoča motorju dolgotrajno odpornost na vse vremenske vplive. Ob izpadu elektrike je motor s ključem mogoče odblokirati in na roke odpreti drsna vrata. 

V ponudbi imamo tudi solarni sistem z baterijo, ki omogoča odpiranje drsnih vrat na lokacijah kjer ni elektrike ali pa za nemoteno delovanje pri izpadu elektrike.

Več informacij

Če želite več informacij, predlagamo tudi ogled informativnih posnetkov spodaj.

Drsna vrata
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Sodelujmo že danes

Kontakt z nami