Paleta

Industrijska vrata

Industrijska vrata so namenjena poslovnim prostorom kot so skladišča, gasilski domovi, trgovine, delavnice ter ostali gospodarski objekti. Izdelamo jih izključno po naročilu, saj gre za popolno prilagodljivost, glede na namen uporabe in objekt, v katere se vrata vgrajuje, ter personalizacijo in skrbno načrtovanje.
Industrijska vrata so v osnovi podobna navadnim garažnim vratom le, da gre v tem primeru za večja in precej bolj robustnejša dvižna avtomatska vrata.

Povezave na strani

Sekcijska industrijska vrataSekcijska industrijska vrata z osebnim prehodomRolo industrijska vrataHitrotekoča vrata

Sekcijska industrijska vrata

Sekcijska industrijska dvižna vrata so idealna rešitev za prihranek prostora, saj se odpirajo navpično navzgor pod strop ali vertikalno po steni. Industrijska vrata, skupaj s stranko, skrbno načrtujemo in pri tem uporabimo najugodnejšo rešitev vodil glede na naklon stropa vgradnje. Prava izbira vodil prihrani prostor pred in za vrati.

Vrata so izdelana iz panelov, kateri so narejeni iz sendvič zunanje in notranje pocinkane pločevine in poliuretanske izolacije v skupni debelini 40 mm ali 80 mm. Tovrstni paneli vam zagotavljajo zelo dobro zvočno in toplotno izolacijo. S kakovostnimi tesnili ob strani, spodaj ter na vrhu pa poskrbimo za vrhunsko tesnjenje. 

Poskrbljeno pa je tudi za varnost, saj imajo naša industrijska sekcijska vrata evropski certifikat EN13241-1, kateri določa, da morajo imeti garažna vrata zaščito pred ukleščenjem prstov ter sistem za preprečitev nenadzorovanega proženja in padanja vrat.

Sekcijska industrijska vrata z osebnim prehodom

Sekcijska  industrijska vrata z osebnim prehodom postajajo vedno bolj priljubljena tudi med poslovnimi uporabniki, saj za prehod oseb ni več potrebno odpirati celotnih dvižnih vrat, ki so, v primeru industrijskih vrat, precej velika. Gre za nadgradnjo industrijskih dvižnih vrat in omogočajo večjo praktičnost.

Vse osnovne informacije pa so enake kot pri sekcijskih industrijskih vratih.

Rolo industrijska vrata

Rolo industrijska vrata so izdelana po meri in uporabna, kjer ni mogoče montirati navadnih  sekcijskih vrat. Zavzamejo zelo malo prostora nad odprtino in lahko se jih namesti od zunaj ali od znotraj. Sestavljena so iz kvalitetnih ter lahkih aluminijastih profilov oz. lamel, z debelino izolacije 20 mm. Lamele poskrbijo za zelo dobro zvočno ter toplotno izolacijo in so odporne na vse vremenske razmere. Vrata je mogoče odpirati/zapirati ročno ali avtomatsko, za kar poskrbi sodoben vgrajen elektromotor.

Za posebej vetrovne kraje pa imajo naša rolo vrata tudi poseben sistem protivetrnih vodil, ki poskrbi, da se vrata v vodilih sidrajo in preprečijo vetru, da bi jih iz izvrgel iz njih.

  • Rolo vrata z izolativnimi paneli skupne debeline 20mm

  • Rolo vrata z svetlobnimi paneli

  • Rolo vrata z rešetkami

  • Hitrotekoča rolo vrata

Hitrotekoča vrata

Hitrotekoča vrata so namenjena obratom oziroma objektom, kjer mora biti vedno zagotovljen nemoten pretok prometa, tudi še v tako zahtevnih pogojih. So idealna rešitev za prihranek energije, saj hitrost odpiranja in zapiranja omogočajo minimalno izgubo temperature v samem prostoru. Nastavljiva hitrost odpiranja tudi že od 0.8 m/s.

Hitrotekoča sekcijska vrata lahko izberete v PVC ali panelni izvedbi, odvisno od namena uporabe ter objekta, v katerega se vgrajujejo. Vrata so namenjena tako za zunanjo kot tudi za notranjo uporabo. Naša ekipa vam bo s svojim znanjem pri tem strokovno svetovala ter pomagala izbrati tista prava. 

  • Induktivna zanka za detekcijo vozila

  • Odpiranje s pametnim telefonom ali klicem na številko

  • ANPR kontrola dostopa z nadzorno kamero

  • Odpiranje na podlagi registrske tablice

  • Zunanja elektro ključavnica ali tipkovnica

Najpogostejši dodatek pri hitrotekočih vratih je induktivna zankadetekcija kovine, ki je vgrajena v tla. S pomočjo induktivne zanke se zmanjša prevozni čas med prostori, saj za vozila poskrbi sama zanka. V primeru, da montaža zanke ni mogoča, vam lahko ponudimo radar, kateri je nameščen na sama vrata. 

Sodelujmo že danes

Kontakt z nami