Paleta

Garažna vrata

Garažna vrata vam v podjetju Paleta izdelamo po meri, glede na dimenzije že obstoječe odprtine. Vrata so izdelana iz prvovrstnih materialov, ki zagotavljajo zelo dobro zvočno in toplotno izolacijo. Za še večjo udobnost avtomatskih garažnih vrat pa poskrbi tih in hiter elektromotor.

Ker se zavedamo, da je izbira barv in motivov najlepši del pri izdelavi garažnih vrat in, da je uskladitev z že obstoječimi elementi na objektu (okna, vrata ipd.) dodana vrednost vaši nepremičnini, vam v podjetju Paleta nudimo širok spekter barv, motivov ter struktur panelov. Izbirate lahko med res široko RAL lestvico barv, pestro ponudbo imitacij lesa ter pravimi lesenimi vrati.

V vse tipe garažnih vrat pa lahko vgradimo tudi najrazličnejše dodatke in tako poskrbimo za še lepši izgled ter praktičnost.

Povezave na strani

Sekcijska dvižna vrataSekcijska vrata z osebnih prehodomLesena garažna vrataRolo vrataDvokrilna in enokrilna vrataIzbira barve in motiva

Sekcijska dvižna vrata

So ena izmed najbolj priljubljenih tipov garažnih vrat, saj so idealna ter cenovno najugodnejša rešitev za vse vrste vgradenj. Njihov način montaže, navzgor pod strop, pa omogoča maksimalen izkoristek prostora. Vgradimo jih lahko na notranjo stran ali med zidova, pri tem pa uporabimo najugodnejšo rešitev vodil, glede na naklon stropa vgradnje.

Paneli so izdelani iz sendvič zunanje in notranje pocinkane in lakirane pločevine debeline 0,55 mm ter poliuretanske izolacije v skupni debelini 40 mm. Za dobro tesnenje pa poskrbijo kakovostna tesnila ob strani, spodaj ter na vrhu.

Poskrbljeno pa je tudi za varnost, saj imajo naša sekcijska garažna vrata evropski certifikat EN13241-1, kateri določa, da morajo imeti garažna vrata zaščito pred ukleščenjem prstov ter sistem za preprečitev nenadzorovanega proženja in padanja vrat.

Sekcijska vrata z osebnim prehodom

Tovrstna rešitev postaja vedno bolj priljubljena, saj za prehod oseb ni več potrebno odpirati celotnih vrat. Vrata, namenjena osebnemu prehodu, se popolnoma skladajo z večjimi, tako v linijah, kakor tudi v barvi. Gre za zelo estetsko nadgradnjo avtomatskih dvižnih vrat, ki zagotovo olajša marsikatero opravilo.
Tudi v tem primeru vam v podjetju Paleta nudimo popolno prilagoditev, glede na vaše želje, prostor itd. Prilagodimo vam prag osebnega prehoda in tako poskrbimo za lažji prehod brez spotikanja, dvigovanja nog in pretiranega napora za npr. prehod kolesa ali samokolnice. Izberete lahko stran odpiranja vrat, stran vgradnje osebnega prehoda in še mnogo več.
Vrata za osebni prehod pa imajo tudi magnetno varnostno stikalo, ki poskrbi, da se vaša vrata varno in nadzorovano odpirajo ter zapirajo.

Lesena garažna vrata

Naravni materiali zopet ustvarjajo modne smernice pri gradnji nepremičnin in njihov izgled postaja vedno bolj priljubljen med arhitekturnimi navdušenci. Tega se v podjetju Paleta zelo dobro zavedamo, zato neprestano sledimo novostim in poskrbimo, da so naše stranke v koraku s časom ter z najnovejšimi smernicami.
V naši ponudbi najdete lesena sekcijska garažna vrata iz masivnega slovenskega lesa, ki se odlično prilagodi tukajšnjim vremenskim razmeram. Vrata so namreč izdelana na Vipavskem, kjer zelo dobro poznamo moč burje in vročino poletnega sonca. Za nami je tudi že več kot 30 let izkušenj in še kako dobro se zavedamo pomembnosti uporabe garažnih vrat v vseh vremenskih razmerah in seveda njihova odpornost na le te.
Izbirate lahko med najrazličnejšimi vrstami lesa, barvami in seveda vzorci. V lesena garažna vrata vam lahko vgradimo tudi osebni prehod ter dodatke po želji.

Rolo vrata

Rolo tip garažnih vrat je primeren za garaže, v katerih primanjkuje prostora, saj nam sistem omogoča montažo tako na notranjo kot tudi na zunanjo stran objekta. Rolo garažna vrata se odpirajo navpično navzgor in se shranijo v zaščitno skrinjo. Z drugimi besedami lahko rečemo, da delujejo na principu rolete.
Rolo vrata so sestavljena iz kvalitetnih ter lahkih aluminijastih profilov oz. lamel, z debelino izolacije 20 mm. Profili poskrbijo za zelo dobro zvočno ter toplotno izolacijo in so odporni na vse vremenske razmere. Vrata je mogoče odpirati/zapirati ročno ali avtomatsko, za kar poskrbi sodoben vgrajen elektromotor.
Za posebej vetrovne kraje pa imajo naša rolo garažna vrata tudi poseben sistem protivetrnih vodil, ki poskrbi, da se vrata v vodilih sidrajo in preprečijo vetru, da bi jih izvrgel iz njih.

Dvokrilna in enokrilna vrata

Krilna vrata so idealna rešitev za vse garaže, kjer ni mogoče montirati navadnih dvižnih ali stranskih drsnih vrat. Aluminijast okvir ter polnilo daje garažnim krilnim vratom moderen izgled in poskrbi za pravo eleganco. Za termoizolacijo pa poskrbijo pocinkani paneli polnjeni s poliuretansko peno skupne debeline 42 mm.

Krilna vrata izdelujemo po naročilu ter po meri in željah posameznika. Glede na širino odprtine ter željo stranke lahko izdelamo enokrilna, dvokrilna in več krilna garažna vrata.

Izbira barve in motiva

Izbira barv in motivov je najlepši del pri izdelavi garažnih vrat, zato vam v podjetju Paleta nudimo širok spekter barv, motivov ter struktur panelov. Ključnega pomena pa je tudi uskladitev z že obstoječimi elementi na objektu (okna, vrata ipd.)m saj je to dodana vrednost vaši nepremičnini

Izbirate lahko med res široko RAL lestvico barv, pestro ponudbo imitacij lesa ter pravimi lesenimi vrati. 

Več informacij

Če želite več informacij, predlagamo tudi ogled informativnih posnetkov spodaj.

Garažna vrata
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Sodelujmo že danes

Kontakt z nami