Paleta

Parkirne zapornice

Parkirne zapornice so idealna rešitev za avtomatizacijo cestnih prehodov v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih območjih. V naši ponudbi najdete različne avtomatske parkirne zapornice italjanskega proizvajalca BFT. Vsak model je zasnovan za svoj namen. Izkušena ekipa podjetja Paleta pa vam, glede na vaše želje ter namen uporabe, svetuje pri izbiri parkirne zapornice.

Povezave na strani

Maxima ultraMichelangeloGiottoMovi

Maxima Ultra

Maxima Ultra je avtomatska zapornica za visokofrekvenčno uporabo, kar pomeni do 20.000 odpiranj na dan. Omogoča pa predvsem zelo hitro odpiranje 0,7 sek.

Opremljena je s trifaznim asinhronim motorjem, kateri je primeren za pogosto uporabo in izdelana ter zasnovana je za širok spekter delovnih pogojev, kot so: velika parkirišča, cestninske postaje na avtocestah z visoko pretočnostjo prometa in razne industrijske objekte.

Kompatibilna je tudi z U-Linkom za povezovanje s sistemi za upravljanje parkirišč ali stavb. Na voljo je tudi verzija EX4, ki pri morebitnem izpadu električne energije avtomatsko odpre zaporo.

Prednosti:

  • Primerna za neprestano uporabo

  • Motor z oljno kopeljo

  • Trifazni asinhroni motor z razsmernikom

  • Upravljalnik, ki je združljiv z U-Link-om

  • Zaščita pred vandalizmom zahvaljujoč sistemu mehanskega odklopa ob udarcu

Michelangelo

Močnejša avtomatska zapornica za intenzivno uporabo in širokih odprtin do 8m. Zaradi močnejšega mehanizma se lahko na zapornico namesti dodatna svetila in tudi ograjo. Zapornico poganja 24V motor.

Giotto

Vrsta zapornic za intenzivno uporabo, ki so sposobne nadzirati odprtine široke do 6m metrov. Zapornico poganja 24V motor. Primerna za večja parkirišča ob pretoku do 5000 premikov na dan.

Movi

Cenovno ugodna elektromehanska zapornica za uporabo na manjših parkiriščih, kjer je pretok manjši. Zapornico poganja 24V motor.

Dodatki:

  • Induktivna zanka za detekcijo vozila

  • Odpiranje s pametnim telefonom ali klicem na številko

  • ANPR kontrola dostopa z nadzorno kamero, odpiranje na podlagi registrske tablice

Več informacij

Če želite več informacij, predlagamo tudi ogled informativnih posnetkov spodaj.

Maxima ultra
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Sodelujmo že danes

Kontakt z nami